Infrardeča mineralna svetilka TDP (moksibustija)

tdp.jpg

Zgodovina: TDP je akronim in stoji v kitajščini za Teding Diancibo Pu, prevedeno: poseben elektromagnetni spekter. Žarnica TDP je naprava za toplotno terapijo, ki jo je na Kitajskem leta 1980 izumila skupina znanstvenikov in zdravnikov na raziskovalnem inštitutu Silong v Chongqingu. Žarnica TDP se je izkazala za izjemno učinkovito pri zdravljenju številnih bolezni. Podobno kot akupunktura pozitivno vpliva tudi pretok energije v meridianih. Bolniki čutijo zelo prijetno in pomirjujočo toplino. Zaradi terapevtskega učinka jih zato na kratko imenujemo Kitajska svetilka.

Kako deluje: Infrardeči spekter od 2 do 25 mikronov kateri  človeško telo še posebej dobro sprejema. Keramična plošča, prekrita z več kot 30 minerali, ustvarja točno to pasovno širino elektromagnetnih valov  pri približno 280 stopinjah Celzija.

Za razliko od običajnih terapevtskih toplotnih infrardečih ali mikrovalovnih žarnic ima TDP žarnica je obložena s 33 minerali, pomembni za človeško telo. Z aktiviranjem vgrajenega grelnega elementa mineralna plošča oddaja posebno vrsto elektromagnetnega vala, ki ustreza valovni dolžini in jakosti sevanju, ki ga oddaja človeško telo. Tisti selektivno absorbirani valovi pozitivno podpirajo zdravilne procese, kot so -

mišične in druge bolečine, poškodbe mehkih tkiv, akutne in kronične vnetja živcev in različne nevralgije (išias, trigeminus), artritis, kožne bolezni. Tudi krepijo imunski sistem in spodbujajo presnovo.

Žarnica TDP omogoča hitro olajšanje bolečin v hrbtu, vratu in glavi, uravnava fiziološke pomanjkljivosti in neravnovesje ter se je izkazala pri lajšanju vnetja.

Podobno kot akupunktura - samo brez vstavljanja igel - se energetski tok v meridianih okrepi in obnovi.

 

Od uvedbe svetilke TDP je bilo do 60 milijonov ljudi po vsem svetu uspešno zdravljeno s svetilko TDP zahvaljujoč lahki, vsestranski in popolnoma varni uporabi v klinikah in ambulantah.

 

Za svetilko TDP je značilna široka paleta aplikacij, hiter učinek, enostavno in prijetno delovanje. Žarnica TDP je izkazala svoj dober vpliv zlasti na težavnih kliničnih slikah in tako ustvarila zelo dober ugled na področju medicine.

Zaradi revolucionarnega uspeha pri zdravljenju je sijalka TDP spomladi leta 1984 na mednarodnem sejmu v Zagrebu osvojila zlato medaljo, decembra 1986 pa na Eureki, svetovni razstavi izuma v Bruslju, srebrno medaljo.

Odobritev: Svetilka TDP je registrirana s strani TÜV SÜD in je zato v Nemčiji in EGP (Evropskem gospodarskem prostoru) v skladu z 9 MPG odobrena kot medicinski pripomoček. Prav tako je prodajo sprostil FDA, najvišji zdravstveni organ v ZDA.

 

Zato sijalko TDP imenujemo Čudežna svetilka, čarobna svetilka sveta!